A regisztrációs folyamat megkezdése előtt töltse le a “Jelentkezési lap Aranykalászos gazda szakmai vizsgára” dokumentumot (a szakmai és képesítő vizsgákra a jelentkezési lapokat a dokumentumok oldalról tölthetik le), töltse ki pontos adataival mindkét oldalát, írja alá és a képzőtől kapott Tanúsítvánnyal együtt vagy számítógépen kitöltött .doc és .docx, vagy jó minőségű .pdf, .jpg formátumban szkennelje be és mentse el számítógépén.

FONTOS! Ha elektronikus aláírással rendelkezik a tanúsítványa, akkor ezt az eredeti pdf állományt töltse fel, nincs szükség szkennelésre.

Ezek után megkezdheti a webes felületen a regisztrációt.

Töltse ki a regisztrációs űrlapot személyi okmányai alapján, valós adataival. A csillaggal jelzett mezők kitöltése kötelező (A csillaggal nem jelölt beviteli mezők megadása nem kötelező).

A regisztráció kérését a felület addig nem engedi tovább, amíg a csillaggal jelölt mezőket hiánytalanul ki nem tölti, illetve kötelező érvénnyel fel nem tölti a vizsgára jelentkezéshez szükséges dokumentumokat.

Amennyiben pótló- vagy javító vizsgázó, ugyanitt csatolja be az előző vizsgán kapott törzslap-belívet.

A regisztrációhoz szükséges e-mail címét kérjük figyelmesen ellenőrizze. A regisztráció jóváhagyása és minden további értesítés erre az e-mail címre érkezik meg. Amennyiben mégsem érkeznek meg a levelek (ellenőrizze a levelezésében a spam mappáját), és helyes a regisztrált e-mail címe, kérjük vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal.
Regisztrációjának tartalmát munkatársaink a beérkezés után ellenőrzik, és a jóváhagyás után a rendszer küld Önnek egy e-mailt a további teendőkről.

Felhívjuk figyelmét, hogy az előzőekben említett két két dokumentum feltöltésének hiányában regisztrációs kérelme elutasításra kerül. A regisztrációhoz szükséges dokumentumokat kérjük hozza el a vizsgára.

Felhasználói fiók adatai

Vizsga adatok

Személyes adatok

Állandó lakcím

Számlázási cím

Kérjük, itt adja meg cége nevét, annak érdekében, hogy a számlán megjelenjen! Cége adószámát a fizetéskor kell megadnia a 'Pénztár' oldalon. Az adószám megadása nélkül nem lehetséges a fizetés.

Egyéb vizsgával kapcsolatos adatok

Ezt az adatot a képzőtől kapott tanusítványon találja meg.
Ezt az adatot a képzőtől kapott tanusítványon találja meg.
Ezt az adatot a képzőtől kapott tanusítványon találja meg.
A Vizsgaközpont belső szabályzata szerinti pártatlanságot biztosító vizsgaszervezés érdekében kérem jelezze, ha Ön a Barhács és Társa Kft. munkavállalója.
Részszakma megszerzésére irányuló vizsga időpontját a Barhács és Társa Független Vizsgaközpont határozza meg. 12/2020.(II.7.) Kormányrendelet 263. §.
Válassza ki melyik nyelven szeretne vizgázni!
Drop your file here or click here to upload You can upload up to 2 files
Ide töltse fel a vizsgára jelentkezéshez szükséges jelentkezési lapot pdf, jpg vagy doc(x) formátumban. A dokumentum feltöltése kötelező. A weboldal csak 'pdf', 'jpg', 'doc' és 'docx' formátumú állomány feltöltést engedélyezi. (Maximális file méret: 5 MByte) Sikertelen fájlfeltöltés esetés, kérjük küldje el az info@barhacs.hu e-mail címünkre a jelentkezési lapot és a tanúsítványt.
Drop your file here or click here to upload You can upload up to 1 files
Ide töltse fel a vizsgára jelentkezéshez szükséges tanusítványt pdf vagy jpg formátumban. A dokumentum feltöltése kötelező. A weboldal csak 'pdf' és 'jpg' formátumú állományok feltöltést engedélyezi. (Maximális file méret: 5 MByte) Sikertelen fájlfeltöltés esetés, kérjük küldje el az info@barhacs.hu e-mail címünkre a jelentkezési lapot és a tanúsítványt.
Drop your file here or click here to upload You can upload up to 1 files
Ide töltse fel az előző vizsgán kapott törzslap-belívet pdf vagy jpg formátumban. A dokumentum feltöltése kötelező. A weboldal csak 'pdf' és 'jpg' formátumú állományok feltöltést engedélyezi. (Maximális file méret: 5 MByte)
A regisztráció 40 napig érvényes. Amennyiben a megerősítést követően (erről e-mailben kap értesítést) nem jelentkezett vizsgára, automatikusan törölni fogjuk az adatbázisból.
A Barhács és Társa Független Vizsgaközpont személyes adatokra vonatkozó Adatkezelési tájékoztatóját elolvastam és elfogadtam.
Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a fenti adatok a valóságnak megfelelnek.